Lees hier persoonlijke ervaringen van mensen die coaching hebben gehad van Jan Looman.

System architect

Jan took me by surprise recognising most of my problems when I was just entering his office for the first time. I was on board immediately. Jan converts an emotional effect into a rational cause. It meant solutions to all my problems.

Tom, bondscoach

Kenmerkend aan het werk met Jan Looman is: de directe aanpak op “zijn” manier, a la Jan Looman. In het begin liep het, omdat je jezelf er misschien niet direct helemaal voor openstelt, wat stroever, maar daarna kan het in een stroomversnelling werken. Voor mij… Lees verder “Tom, bondscoach”

Ministerie van Defensie

Een unieke en persoons- en/of teamgerichte aanpak. Jan weet bijzonder snel door te dringen tot de kern van de problematiek en komt met praktische, uitvoerbare adviezen. Hij op snelle, doeltreffende en indringende wijze in staat is geweest de juiste samenwerking en afstemming binnen een managementteam… Lees verder “Ministerie van Defensie”

Rik, topsporter

Goede één op één gesprekken waarin mij geleerd werd hoe te handelen in situaties met extreme druk. Ik kan weer optimaal onder druk presteren ook al kijken er veel mensen. Ik heb ook geleerd mij op het sporten te concentreren en niet op alles om… Lees verder “Rik, topsporter”

Damian, Fysiotherapeut

Jan, je hebt mijn ogen geopend, me inzicht gegeven in hoe simpel de psyche / de natuur in elkaar zit en vervolgens de gevolgen voor mijn stresslevel.

Agnes, manager

Snel inzicht en verheldering. Eerlijk, onafhankelijk en respectvol. Van onschatbare waarde. Voor mij betekende dat: Eindelijk een doorbraak en een nieuwe start, beter dan voorheen en beter dan ik me voor had kunnen stellen.

Karel van de Graaf

Kenmerkend voor het werken met Jan Looman is: dat elke vrijblijvendheid -zo kenmerkend voor de branche van coaches en psychologen- helemaal ontbreekt. Eindeloze sessies waarin vaderlijk over de schouders wordt gewreven zitten niet in zijn pakket. Zo empatisch als hij is: het is hard werken… Lees verder “Karel van de Graaf”

Benjamin, voetballer

Elke keer na een afspraak met Jan, onderweg naar huis had ik steeds meer besef hoe belangrijk het is om mentaal ijzersterk te zijn. Voordat ik met Jan werkte dacht ik dat ik dat nooit nodig zou hebben. Maar hij bewees het tegendeel. Voor mij… Lees verder “Benjamin, voetballer”

Tabita en John

Via een vriendin zijn wij bij Jan terecht gekomen nadat er veel gebeurd was in onze relatie. Jan bleek de vinger snel op de juiste plek te kunnen leggen en was hierbij respectvol maar wond er zeker geen doekjes omheen. Jan zegt waar het volgens… Lees verder “Tabita en John”

Marian, huisvrouw

Ben nu blij met geen stress en gewaardeerd te worden zoals ik ben. Ook de kinderen van beide kanten zijn erg blij voor ons. Zelfs mijn dochter schreef ons een brief met excuus dat zij het ons moeilijk had gemaakt. Vond het lief en knap… Lees verder “Marian, huisvrouw”

Mirjam & Erik

De stap om samen naar een therapeut te gaan is een reuze stap. Je weet dat je kan groeien als je open staat voor zijn adviezen en kijk op zaken. In ons geval kozen we heel bewust voor een therapeut die niet ‘de zachte arm… Lees verder “Mirjam & Erik”

Alex Lely

Na een samenwerking met Jan van een maand of acht ging ik oerend hard door mijn plafond heen. Ik speelde professioneel poolbiljart en was al een Europese topspeler. In april 2005 won ik echter 34 wedstrijden op rij! Dat leverde me eerst de zege in… Lees verder “Alex Lely”

Mark Posthuma Mantje

Jan neemt de tijd om je “echte” probleem vast te stellen en vervolgens je effectief te helpen om jezelf te verbeteren. Eerdere ervaringen met coaches, gaf mij telkens een fijn gevoel, maar toch voelde elke keer aan alsof het echte probleem niet was opgelost. Er… Lees verder “Mark Posthuma Mantje”

Chandani, sociotherapeut

Jan heeft het vermogen om je kennis en inzicht te geven over jezelf en je omgeving, waar knelpunten zitten in je leven en hoe je die knelpunten kan opheffen. Het gaf de mogelijkheid om na een lange hulpverleningsgeschiedenis een nieuwe weg in te slaan, het… Lees verder “Chandani, sociotherapeut”

Echtpaar

Toen ons huwelijk bijna ten einde was hebben we als laatste strohalm de hulp van Jan Looman ingeroepen. Respect en verschil in cultuur was onze grootste knelpunt. Wat konden wij ruzie maken zeg. Sceptisch begonnen wij aan de sessies. maar het is de beste investering… Lees verder “Echtpaar”

Marloes, apothekersassistente

Ik heb de gesprekken met u altijd als prettig ervaren. Sowieso om eens met iemand te praten die mij niet kende, vond ik fijn. Even een andere kijk op bepaalde dingen. U liet me ook vaak zelf nadenken om tot andere gedachten te komen. En… Lees verder “Marloes, apothekersassistente”

Madelief, topsporter

Jan weet de juiste snaar bij me te raken. Hij geeft me kracht om door te zetten en op de juiste manier mijn doel te bereiken, zowel op sportgebied als in mijn privé leven. Soms met een ,figuurlijke, aai over mijn bol en soms een,… Lees verder “Madelief, topsporter”

Lotte Jonathans

Altijd een verrassende kijk op voor mij belangrijke onderwerpen. En tevens is Jan verbazingwekkend feilloos in het inschatten van gebeurtenissen en situaties en zet mij daardoor altijd weer in de juiste werkelijkheid. Erg confronterend, altijd veilig. Groei naar mijn ‘personal best’ in zowel privé als… Lees verder “Lotte Jonathans”

Lianne, 31 jaar, orderbegeleider

Brengt alles heel helder terug tot de essentie, blijft niet onnodig in het verleden spitten, is recht voor z’n raap, eerlijk, geen bullshit. Ik kon jou moeilijk voor de gek kon houden. Je bent de eerste die me echt doorzag, waardoor ik echt contact ervaarde.… Lees verder “Lianne, 31 jaar, orderbegeleider”

Dieuwke, verpleegkundige

Eerlijkheid, warme zakelijkheid en steunend op precies die wijze die op dat moment werkelijk nodig is.
Het betekende een doorbraak van controle naar loslaten ruim 10 jaar geleden en vervolgens in stapjes de ‘flow’ ontdekken. Die doorbraak startte bij Jan was voeding voor de… Lees verder “Dieuwke, verpleegkundige”